Французький соус "Sauce aux poivres" 200 гр.
110 ₴
Показати оптові ціни+380 (63) 883-74-03
Менеджер Марта- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 126
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Перечний (або перчений) соус – один із трьох традиційних французьких соусів до м'яса.
Перечний соус – незамінний помічник для м'ясоїдів, а особливо любителів стейку. Звичайно ж, смак соусу з перцем досить гострий, як то кажуть — не кожному до душі, а й смажений товстий шматок м'яса не всім підходить. А, якщо ви все ж таки зважилися на таку страву, то цей дует принесе вам масу задоволення.
Цей соус стане в нагоді любителям м'яса, а особливо тим, хто любить яловичий стейк із соусом.
Перчений соус - входить до числа найпопулярніших соусів до стейку. Поєднання гостроти перцю та ніжності вершків чудово доповнює смак м'яса. Соус готується дуже просто і — головне — швидко!
Як справжнє картопляне пюре не приготувати без великої кількості вершкового масла, так і перцевий вершковий соус вимагає неабиякої порції олії. Завдяки йому соус виходить насиченим, шовковистим і досить густим, щоб затримуватись на м'ясі, а не стікати одразу на тарілку.
Перечний соус – незамінний помічник для м'ясоїдів, а особливо любителів стейку. Звичайно ж, смак соусу з перцем досить гострий, як то кажуть — не кожному до душі, а й смажений товстий шматок м'яса не всім підходить. А, якщо ви все ж таки зважилися на таку страву, то цей дует принесе вам масу задоволення.
Цей соус стане в нагоді любителям м'яса, а особливо тим, хто любить яловичий стейк із соусом.
Перчений соус - входить до числа найпопулярніших соусів до стейку. Поєднання гостроти перцю та ніжності вершків чудово доповнює смак м'яса. Соус готується дуже просто і — головне — швидко!
Як справжнє картопляне пюре не приготувати без великої кількості вершкового масла, так і перцевий вершковий соус вимагає неабиякої порції олії. Завдяки йому соус виходить насиченим, шовковистим і досить густим, щоб затримуватись на м'ясі, а не стікати одразу на тарілку.
Джулія Чайлд радить як гарнір до стейку приготувати варену картоплю. У нових рецептах частіше рекомендують, звичайно, френч фрайз.
Цей густий кремовий соус став справжньою класикою завдяки своєму насиченому смаку.
Виробник: 🇫🇷Франція
Вага: 200 гр.
Основні | |
---|---|
Вага | 200 г |
Об`єм | 200 мл |
Країна виробник | Франція |
Тип | Соус |
Упаковка | Дой-пак |
- Ціна: 110 ₴