М'який сир "Le Padirac" 150 гр. Франция
225 ₴
Показати оптові ціни- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 715
М'який сир "Le Padirac"
Le Padirac — це м'який сир, який виробляється на фабриці Fromagerie de Loubressac у Лоті. Його назва навіяна знаменитою Гуфр-де-Падірак, однією із ста найдовших природних порожнин у світі, розташованої в самому серці Кос-дю-Керсі, першим дослідженням якої керував Едуард-Альфред Мартель у 1889 році.
Падірак - фірмовий сир, приготований з цільного овечого молока, який збирають у 6 виробників-партнерів, розташованих в Авероні, між Родезом та Севераком. Молоко сквашується у тазах, сировари вручну формують його, щоб надати йому круглу форму, солять, а потім витримують протягом 7 днів у камерах для дозрівання.
Падірак є шайбою вагою 150 г і діаметром 10 см. Його шкірка квіткова, від кремового до кольору слонової кістки. Його текстура гладка і тане в роті, розкриваючи м'який смак овечого молока та вершків, коли продукт молодий, і більш характерний смак, коли він дозрів.
Для оптимального смаку дістаньте свій Падірак з холодильника за 1 годину до їжі і насолоджуйтесь ним з гарною скибочкою сільського хліба.
Біле вино дуже добре поєднується з падираком: вибирайте бургундське AOP.
Круглі сири рекомендується нарізати невеликими трикутними частинами, починаючи з центру сиру.
Виробник: Франція 🇫🇷
Вага: 150 гр.
Для замовлення пишіть у особисті повідомлення або дзвоніть по телефону 💌
Основні | |
---|---|
Тип молока | Овече |
Країна виробник | Франція |
Вага | 150 г |
Тип | М'який сир |
- Ціна: 225 ₴