#найсмачнішіGEPрецепти
Як начинку для равіолі можна використовувати різні елементи. Все залежить від смакових уподобань, а страва у будь-якому разі вийде неймовірно смачною 😋
🥄Пшеничне борошно 350 г
🧂Сіль 0,5 ч. л.
🥚Яйця 2 шт.
🍶Рослинна олія 50 г
💧Вода 100 мл
🧀Сир 200 г
🧀Сир "Канталь" 100 г
1️⃣Спочатку приготуємо тісто для равіолі. У борошно треба вбити одне яйце, додати сіль, олію, воду.
2️⃣З отриманої суміші потрібно замісити тісто, а тоді посипати стіл борошном і викласти його на поверхню.
3️⃣Далі тісто слід розділити на невеликі частини. З них треба розкачати пласти шириною 15-20 см і товщиною близько 1 мм.
4️⃣Для того, щоб зробити начинку, в сир потрібно вбити яйце, викласти тертий канталь, додати пів чайної ложки солі і все ретельно розім'яти виделкою.
5️⃣З підготовленої начинки треба сформувати кульки і викласти їх на розкачаний пласт тіста, залишивши відстань для того, щоб заліпити начинку.
6️⃣Викладену начинку треба накрити іншим краєм тіста, притиснути пальцями основу навколо начинки і розрізати равіолі порційно.
7️⃣У киплячій воді підготовлені равіолі потрібно відварювати протягом 7-10 хвилин. Подавати страву можна зі сметаною.
Страва готова до вживання. Смачно🤤
📎Сир Канталь доступний для замовлення у нашому магазині
Як начинку для равіолі можна використовувати різні елементи. Все залежить від смакових уподобань, а страва у будь-якому разі вийде неймовірно смачною 😋
🥄Пшеничне борошно 350 г
🧂Сіль 0,5 ч. л.
🥚Яйця 2 шт.
🍶Рослинна олія 50 г
💧Вода 100 мл
🧀Сир 200 г
🧀Сир "Канталь" 100 г
1️⃣Спочатку приготуємо тісто для равіолі. У борошно треба вбити одне яйце, додати сіль, олію, воду.
2️⃣З отриманої суміші потрібно замісити тісто, а тоді посипати стіл борошном і викласти його на поверхню.
3️⃣Далі тісто слід розділити на невеликі частини. З них треба розкачати пласти шириною 15-20 см і товщиною близько 1 мм.
4️⃣Для того, щоб зробити начинку, в сир потрібно вбити яйце, викласти тертий канталь, додати пів чайної ложки солі і все ретельно розім'яти виделкою.
5️⃣З підготовленої начинки треба сформувати кульки і викласти їх на розкачаний пласт тіста, залишивши відстань для того, щоб заліпити начинку.
6️⃣Викладену начинку треба накрити іншим краєм тіста, притиснути пальцями основу навколо начинки і розрізати равіолі порційно.
7️⃣У киплячій воді підготовлені равіолі потрібно відварювати протягом 7-10 хвилин. Подавати страву можна зі сметаною.
Страва готова до вживання. Смачно🤤
📎Сир Канталь доступний для замовлення у нашому магазині