Кошик
968 відгуків
promo_banner
GEP
+380 (63) 883-74-03
Менеджер Марта
Кошик
Равіолі з сиром 😋

Равіолі з сиром 😋

#найсмачнішіGEPрецепти
Як начинку для равіолі можна використовувати різні елементи. Все залежить від смакових уподобань, а страва у будь-якому разі вийде неймовірно смачною 😋

🥄Пшеничне борошно 350 г
🧂Сіль 0,5 ч. л.
🥚Яйця 2 шт.
🍶Рослинна олія 50 г
💧Вода 100 мл
🧀Сир 200 г
🧀Сир "Канталь" 100 г

1️⃣Спочатку приготуємо тісто для равіолі. У борошно треба вбити одне яйце, додати сіль, олію, воду.

2️⃣З отриманої суміші потрібно замісити тісто, а тоді посипати стіл борошном і викласти його на поверхню.

3️⃣Далі тісто слід розділити на невеликі частини. З них треба розкачати пласти шириною 15-20 см і товщиною близько 1 мм.

4️⃣Для того, щоб зробити начинку, в сир потрібно вбити яйце, викласти тертий канталь, додати пів чайної ложки солі і все ретельно розім'яти виделкою.

5️⃣З підготовленої начинки треба сформувати кульки і викласти їх на розкачаний пласт тіста, залишивши відстань для того, щоб заліпити начинку.

6️⃣Викладену начинку треба накрити іншим краєм тіста, притиснути пальцями основу навколо начинки і розрізати равіолі порційно.

7️⃣У киплячій воді підготовлені равіолі потрібно відварювати протягом 7-10 хвилин. Подавати страву можна зі сметаною.

Страва готова до вживання. Смачно🤤

📎Сир Канталь доступний для замовлення у нашому магазині

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner