#найсмачнішіGEPрецепти
ЯК ПРИГОТУВАТИ ЦИБУЛЕВИЙ СУП🤔
ІНГРЕДІЄНТИ
🧅4 великі ріпчасті цибулі
🧈50 г вершкового масла
🍷50 мл білого сухого вина
🍶1 ст. л. соняшникової олії
🥄1 повна ст. л. борошна
💧1,5 л води
🍞4 скибочки хліба
🧀100 г тертого твердого сиру
🌱2-3 лаврових листки
сіль і перець до смаку
СМАЧНО ЯК У ФРАНЦІЇ. ГОТУЄМО ЦИБУЛЕВИЙ СУП: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ😋
КРОК 1️⃣
Підготуйте всі інгредієнти для приготування цибулевого супу.
КРОК 2️⃣
Візьміть 4 великі ріпчасті цибулі, очистіть і наріжте півкільцями.
КРОК 3️⃣
У сотейник або каструлю з товстим дном додайте 1 ст. л. соняшникової олії та 50 г вершкового масла. Смажте цибулю на середньому вогні, поки вона не стане м'якою. Посоліть до смаку.
КРОК 4️⃣
Додайте до цибулі 1 повну столову ложку борошна. Перемішайте.
КРОК 5️⃣
Слідом влийте 50 мл білого сухого вина. Випарюйте 2-3 хвилини. Потім влийте 1,5 л води, посоліть і додайте 2-3 лаврових листки.
КРОК 6️⃣
Підсмажте грінки на сухій пательні.
КРОК 7️⃣
Суп вилийте в ємність, в якій будете ставити його в духовку. Зверху на суп викладіть грінки.
КРОК 8️⃣
Натріть твердий сир, посипте їм суп і відправте його в духовку запікатися 5-8 хвилин при температурі 180 градусів. Необхідно, щоб сир розплавився.
Масло та сир доступні для замовлення у GEP💌